Produkty pro odpadní tuk (2)

Laktóza

Laktóza

Laktóza je přírodní mléčný cukr. Tvoří 3,5 % - 5,0 % kravského mléka a lze ji extrahovat filtračním procesem. Poté je laktóza krystalizována a drcena. Velikosti zrn jsou rozděleny podle síta. Foodcom může svým obchodním partnerům dodávat různé velikosti částic vhodné pro různé aplikace. Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro potraviny a krmiva díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její nízká cena, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a výživovém použití.
Laktóza

Laktóza

Laktóza je jednou z nejlepších mléčných ingrediencí pro aplikace v potravinách a krmivech díky své jemné chuti, bílé barvě a nízkému obsahu kalorií. Její rentabilita, nízká hygroskopičnost a rozpustnost ve vodě přispívají k její popularitě. Může být použita při výrobě pečiva, cukrovinek a čokolády jako zlepšovač chuti a sladidlo. Laktóza je důležitou složkou v farmaceutickém a nutričním použití.